ŞANLIURFA / HALİLİYE - Havşanlı Ortaokulu

Havşanlı Ortaokulu

Havşanlı Ortaokulu, Havşanlı Köyü Haliliye/Şanlıurfa
Vizyon
Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması, Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olması, Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş bireyler yetiştirmeyi, Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler yetiştirmeyi vizyon ediniyoruz.
Misyon
Biz Havşanlı Ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakârlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Başarılar
2012-2013 Şanlıurfa Taşıma Merkezi Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması 3.´lüğü 2013-2014 TÜBİTAK Bilim Fuarı Şenliği
Rehber Öğretmen :
Derslik :11<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Okulda ikili öğretim bulunmaktadır.
Saatler
SABAH Ders Başlama: 06.40 Ders Bitiş: 12.30 ÖĞLEN Ders Başlama: 12:40 Ders Bitiş: 17.30
Okulda ısınma merkezi sistem kalorifer ile sağlanmaktadır.
Uydu İnternet (VSAT)
Pansiyon Bilgileri
4 - Okulun 4 dairelik lojmanı vardır.
Okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Okulun il merkezine uzaklığı 33 km´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu